Alle sieraden zijn met zorg uitgezocht en beperkt voorradig. Ze houden er niet van om te douchen en geparfumeerd te worden.

Want sieraden houden ervan om te glimmen. Poets ze eventueel met een zilverdoekje.

De babybinnentas is een organizer welke je in een grote schoudertas kunt gebruiken en al je extra spulletjes voor de baby elegant bij de hand hebt.

Je haalt de babybinnentas makkelijk uit de tas en zet hem in de box of op de commode. Even vullen en hup weer in de tas.

Hou je van overzicht in je tas en wil je niet hoeven graven naar je spulletjes. Heb je veel werk met het overpakken of ben je bang iets te vergeten als je wisselt van tas.

Dan is een "tas in de tas" de uitkomst. Al je spulletjes in hun eigen vakjes en een extra mapje voor je pasjes.

Veel kleine strass steentjes in je sieraden? Doe een klein beetje blanke lak over voor het behoud van je steentjes!

Losse onderdeeltjes zoals stras-steentjes, elastiek en verlengstukjes kun je vinden bij een hobbywinkel.

Zijn de kettingen bij jou altijd te kort! Zet dan eens een extra verlengstukje aan de sluiting, gegarandeerd succes.

Is je elastiek versleten van je armband, gooi je armband dan niet weg maar rijg er even een nieuw elastiek door en je hebt weer extra lang plezier van je armband.

Probeer eens meerdere armbanden tegelijkertijd te dragen voor een opvallende- en stoere look. Zilver, goud, leer, breed of smal alles kan.

Een smal armbandje naast je horloge doet ook wonderen. Pas de armband dan wel aan aan de kleur van het klokje voor een stijlvol geheel.

Een sjaal doet wonderen! Als je de goede kleur bij je gezicht gebruikt licht je blik en teint helemaal op.

Een sjaal kan ook je figuur verfraaien, je buikje verdoezelen of iets meer lengte geven aan je lichaam. Een sjaal kan een lange kale hals versieren of juist iets meer body geven van boven.

Grote sieraden staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Laat ze dan ook schitteren!

Draag niet de hele familie tegelijkertijd (soortgelijke kettingen, grote oorbellen, ring, armbanden etc.) Dan wordt het wel erg "overdressed" .

 

 

Website laten maken - Webton